mandag 16. juli 2012

Sommerferiefesten: Mads er VJ — ikke DJ

KURSLEDER: Mads med kunstner-navnet Meskalin er kursleder for VJ-kurset som startet på Tøyenkontoret mandag — og fortsetter i formiddag, tirsdag.. (Foto: Terese Bratten, Østkantliv)

Mads Meskalin er VJ — ikke DJ. Og denne uka skal han undervise ungdom fra åtte til 18 år i det han driver med, som handler om video. Derav forkortelsen VJ, som er kort for Video Jockey, i motsetning til DJ, som er kort for Disc Jockey. Men enhver ungdom med litt oversikt vet selvfølgelig dette. 
Mads skal altså undervise i alt som har med video-jobbing å gjøre, og kurset er gratis! Pussig nok var det ingen som meldte seg i dag, mandag, da moroa skulle starte klokka 12.00. Men tirsdag samme tid er det nye muligheter, på Tøyensenteret, i Tøyenkontoret, som er det kule lokalet rett over undergangen for der Coop ligger. 
Det blir altså videomiksing, bearbeiding av videoer til bruk for nettopp VJ's — og videokunst. Hvor fort gjort det er å bli en habil videokunstner vet ikke vi, men det kan kanskje ta litt mer enn ei uke. Men det er jo begynnelsen som er viktig! Til avslutningen lørdag kan du være med og vise den kunsten du måtte ha produsert i løpet av uka. Og hvis du ikke tenner på videojobbing så kan du jo hoppe på ræp/hiphop-workshopen som pågår nå i kveld i det samme lokalet med Emire/Lillebror som lærere.
Og i morgen kveld går det videre. Møt opp, da, vel! Avslutningen for både hip-hop- og VJ-kurs er altså lørdag klokka 15.00 på Tøyen-senteret og de som står for kursene er knyttet til Studio2/DJ-akademiet, i samarbeid med Danielle og Iron Chef, som begge blir å se på scenen på Tøyen Torg lørdag. Sammen altså med dere, hvis dere melder dere på..!
_bb/te



Les mer om Tøyen på Østkantliv:

Skjønnhetskur på Tøyen
Mirakelet på Tøyen
Tøyen Torg i cyberspace
Vaktskifte på Tøyen Torg
Munch: Sommer på Tøyen
Ny giv for spøkelsessenter
Restaurantspalten: Lyst på Tøyen
Nettmøte på Lyst  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar