tirsdag 31. juli 2012

DJ-skolen: Tamlin (13) klar for debuten..


HJELP: Tamlin Torbjørnsen (13) fra Nesodden får kyndig veiledning av Andy Cross fra Studio Two og Manchester, men likevel ser det ganske skrekkinnjagende ut — å bli DiscJockey.. (Foto: Terese Bratten, Østkantfilm)

Hjelp, jeg skal bli DJ!

Av BJØRN BRATTEN, Østkantliv

Lørdag blir den helt store fest-dagen under den siste uka av sommerferie-festen på Tøyen Torg som startet allerede mandag, med gratis DJ-workshop for barn og unge. 13 år gamle Tamlin Torbjørnsen fraNesodden var blant de første som meldte seg på til ukas DJ-skole mandag, og lørdag er det klart for debuten.
Det skjer selvfølgelig på Tøyen Torg, der femukersfesten, kalt TøyenHage Klubb, nå altså nærmer seg slutten. Det har vært Bygg&Hygge-uke, Grønt&Skjønt-uke, som mer eller mindre regnet bort, VJ Workshop, Hiphop-skolen, Pimp Your Bike sist uke, DJ-skole nå, og det slutter med et brak: 

BATTERI: 
Litt av et batteri 
å forholde seg til. 
Da var det enklere
 for den genera-
sjonen som bare 
trengte en 
gitar for å 
kunne forhekse jentene.. (Foto:Terese Bratten, Østkantfilm)

Avslutningsfesten blir kalt TØya, og selvfølgelig henspiller det på Øya-festivalen uka etter. Det blir strandbar og bål i svære oljefat, og parasoller, fluktstoler, vannlek, og musikk av de nye DJene fra workshopen, Tamlin og de andre, det blir grill og smoothiebar og alkoholfritt og åpent for alle, og altså alt gratis. Til og med kveldens overraskelse blir gratis.
Rydd plass i kalenderen til festen på Tøyen Torg lørdag, det kan bli en stund til du kan oppleve noe lignende i disse omgivelsene..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar