lørdag 19. september 2009

Salgsstart for superleiligheter i barcoden


SVIMLENDE LUKSUS: Mandag 28.sept- ember starter salget for de første barcode- boligene: 13.5 mill for 118 kvm i toppetasjen. Men prisen kan bli enda høyere! (Foto: Bjørn Bratten)
Finanskrisa er over, her kommer barcodeleilighetene


13.5 mill for tre rom i barcoden - minst!


Nå kommer de første luksusboligene i barcoden i Bjørvika. Med priser fra 2.3 mill for en nordvendt 36 kvadratmeters ett-rommer uten balkong i niende etasje til 13.5 mill for 118 kvm sørvendt tre-roms med balkong i 18. etasje..


Av BJØRN BRATTEN, Østkantliv


M
en det er bare startprisene. Byggeselskapet innfører budrunder for alle leiligheter som har mer enn én interessent. Dermed blir det garantert høyere priser for de mest attraktive leilighetene om boligmarkedet står fram som det stevner - og det blir umiddelbar etterspørsel i Norges råeste byggeområde. Med kanskje Norges råeste utsikt.

Det er 53 leiligheter i de ni øverste etasjene i Dronning Eufemias gate 12, hittil bare kalt KLP-bygget, som nå legges ut for salg fra klokka 1400 mandag 28.september. Byggingen er kommet langt og leilighetene er innflyttingsklare i mai 2010, fremgår det av prospektet. Vising blir gjennomført i 18.etasje og på takterrassen i 19.etasje de neste helgene.

Av prospektet fra megler, Røisland & Co Prosjektsalg, fremgår det at selger og megler etter nøye gjennomgang av flere alternative salgsmodeller har bestemt at interessentene for OperaKvarteret skal få muligheten til selv å avgjøre om de skal få kjøpe den leiligheten de ønsker.
- Under salgsstart gjøres dette ved å følge hovedprinsippet som for bruktboligsalg: For de leilighetene hvor det er flere enn én som ønsker å kjøpe, skal interessentene selv få avgjøre (vår utheving.red.) hvem som får kjøpt ved budgiving, heter det i prospektet.
Formuleringen er verdt å merke seg: Vi befinner oss i et segment der det anses for nesten uanstendig å antyde at man ikke skulle ha råd til å kjøpe det man har lyst på..

Det er de seks sørvendte leilighetene i de seks øverste etasjene som er de mest attraktive leilighetene, til en startpris fra 9.5 millioner kroner - disse leilighetene er også de eneste som har garasje. Alle har 15 kvm balkong og de tre nederste har en ekstra balkong på drøyt fire kvadratmeter. Alle leilighetene har tilgang til takterassene i 19.etasje og niende etasje.

Finn mer i lenkekjeden til høyre under BJØRVIKA

1 kommentar:

  1. Lovlig stive priser. Og det kommer fra meg, som i utgangspunktet er positiv til det hele.

    SvarSlett