tirsdag 23. april 2013

Årets Apple-repertoar: iWatch, iTV, iPad 5, iPad mini2, iPhone 5S..

BIG IS KING: En fem tommers iPhone er på trappene? Her til høyre med andre av årets produkter..

Årets slager fra Apple: iPhone 5S..

iWatch og iTV kommer, det gjør også iPad 5 og iPad mini2, men ifølge nettstedet iMore er det iPhone 5S som blir årets største og viktigste lansering fra Apple, med et 12 pikslers kamera, skriver nettstedet Amobil. Men vi kan også vente oss en iPhone med større skjerm – kanskje 5 tommer, skal vi tro nettstedet.
– Med iPhone 5S som vil ha fokus dette året, høres en større iPhone mer ut som en prototype enn et produkt, sier iMore-sjefen Rene Ritchie, som understreker at selv om det er sannsynlig at de kommer med et slikt produkt, så vil det nok ligge et stykke fram i tid.
Det skal også komme en billigversjon av iPhone, selv om det er mulig Apple kommer til å fortsette i dagens spor; det vil si beholde tidligere modeller i produktporteføljen, og sette ned prisen på disse. Men avtaler med operatører i nye markeder kan være en av tingene som kan få Apple til å endre strategi. Det ryktes for øvrig at iPhone 5S skal få fingeravtrykkssensor, noe som vil gjøre passord på mobilen overflødig.

Femte generasjons iPad
Et annet produkt vi kan vente oss i 2013, er en 5. generasjon iPad i fullstørrelse, samt en retinaversjon av iPad mini. Men det vil kreves en rekke forbedringer i maskinvaren for å klare å få inn en Retina-skjerm i iPad mini, og for å gjøre kabinettet til fullstørrelse-iPad-en like bra som det som benyttes i iPad mini.
Et annet produkt som skal være under utvikling, er iTV – det vil si en fullverdig TV fra Apple. Vårt søsternettsted Hardware.no har tidligere referert en analytiker som hevder at Apple TV kommer til å bli lansert tidlig i 2013, skriver Amobil..
_bb/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar