onsdag 26. september 2012

Black Box Teater: Ekstatisk eufori og bunnløs desperasjon..


HAPPY: Happy Gorilla Dance Companys forestilling Exit Strategies vises på Black Box til helgen. Kompaniet tar business på alvor og starter på bunnen — et sted må man jo begynne..

"Finansdansen er gyngende schizofren.."

Finansdansen er gyngende schizofren og rytmene asymmetriske, fra ekstatisk eufori til bunnløs desperasjon. Tilhengerne av ideen Plutonomien peker på de rike og satser på at produksjonen av luksusvarer skal holde hjulene i gang selv om det knirker hørbart i maskineriet. Det trengs åpenbart smurning, skriver Black Box Teater i forhåndsomtalen av denne forestillingen. Happy Gorilla Dance Company tar business på alvor og starter fra bunnen - et sted må man jo begynne, heter det.  

 Store konserner (og militærstrateger) har alltid en strategi klar for mulig retrett. Men hva med oss andre som i vår gudløshet trykker profitt og fremgang til våre bryst? Tilliten til fremtiden vakler nervøst i takt med finansdansen og tvilen blir større og større. Likevel, HGDC inntar en tom, nedlagt butikk og iverksetter sin forretningsplan i et forsøk på å overvinne tvilen og tre inn i euforien, heter det i omtalen.

Dagtid lørdag og søndag denne helga klokka 13-16: Happy Gorilla Power Nap Shop er et selvstendig forretningskonsept som selger søvn og søvnopplevelser til alle som har behov for en kjapp innsoving midt på dagen. Forretningsideen er basert på grundig dokumentasjon omkring viktigheten av effektiv avslapping fra stresset og travelheten som preger hverdagen - 15 minutter på puten kan gjøre underverker!
Kveldstid fredag og søndag klokka 19.00: Forestillingen Exit Strategies.

Medvirkende: Jørgen Knudsen, Kjartan Andersen, Susanne Fjørtoft og Christina Brandt Jensen. Produsent: Sunniva Skorve.
_bb/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar