mandag 6. august 2012

Øya oppdatert: Karpe Diems revansj..

 VOLDSROMANTIKERE?: Venstrevridde voldsromantikere? Nei, Karpe Diem er blant byens fremste eksponenter for toleranse, skriver Aftenposten..

Sekser-fest på Øya..

Oppdatert søndag: Karpe Diems revansj, skriver Aftenposten i papiravisa etter gruppas konsert på øya i går, og gir karakteren fem under stikktittelen: Venstrevridde voldsromantikere? Nei, Karpe Diem er blant byens fremste eksponenter for toleranse.
Fyttirakker'n så Karpe Diem triumferte på Øyafestivalen, skriver Dagbladet og gir en sekser på terningen.  VG gir også en sekser, under tittelen Skarpe Diem..
Amerikanske Bon Iver får en sekser av Aftenposten under tittelen Kollektive frysninger..


Oppdatert lørdag:  Vi har bare sett starten på en artist som kan bli en riktig bra artist, skriver Aftenposten og gir en femmer til Siri Nilsen.
Også The Black Keys får en femmer av Aftenposten under tittelen Rett og slett Rock'n Roll
Dagbladet gir også en femmer til The Black Keys, samt en sekser til det de kaller Punkpoetene i Refused.

Oppdatert fredag: Susanne Sundfør får en sekser i Dagbladet etter konserten torsdag, og betegnelsen Storslagent og nesten kriblende urovekkende..
Bjørk får en firer i samme avis, tittelen på anmeldelsen er Ingen hitparade på øya. 
Aftenposten skriver En Bjørk å elske eller hate og gir henne en femmer.

Oppdatert torsdag: Florence og gjengen fikk en firer på terningen og karakteristikken Snålt og godt i Dagbladet etter kveldens konsert.. 
Aftenposten samtykker med en firer og kaller konserten På grensen til svulstig.
Det Aftenposten kaller Vidunderbandet fra Manchester, The Stone Roses, får en femmer i Aftenposten, under tittelen Gjenfødelsen..
Sang surere enn en festivaldo, skriver Dagbladet om The Stone Roses og gir en treer på terningen..

Stjernedryss på Øya-festivalen:

Bjørk og Ane Brun torsdag, The Stone Roses allerede onsdag..

Øyafestivalen i Middelalder-parken, som åpnet i går, er best i test og får en sekser på terningen i Dagbladet i en gjennomgang av Norges største musikkfestivaler. Toppnavn i år er The Stone Roses, norske Ane Brun og Karpe Diem, Bjørk og Black Keys og tidsriktige smaks-tilsetninger som Frank Ocean, ASAP Rocky og Chromatics, Refused, Susanne Sundfør og Bon Iver.

STJERNESKUDD: Islandske Bjørk (bildet over) og vår egen Ane Brun (bildet nedenfor) blir blant de største trekkplastrene på årets Øya-festival — de kommer begge på scenen i Middelalderparken i morgen, torsdag. 

Dessuten: Sondre Lerche, Mirror Lakes, Yelawolf og Thurston Moore i dag, onsdag, Jonas Alaska, St.Vincent, Lars Vaular, i morgen, torsdag, i tillegg til de før nevnte. Det samme gjelder fredag og lørdag: Siri Nilsen, Mikhael Paskalev, OFWGKTA, Odd Norstoga, Sweden, The War on Drugs og First Aid Kit..


OVERALT: Ane Brun er overalt i sommer, nå også på Øya..

KOMMER FØRST: Britiske The Stone Roses entrer scenen i Middelalderparken allerede onsdag..
På åpningsdagen er det klubb-konsertene som bidrar til å skape liv i byen. I år blir det ikke mindre enn 85 konserter på hele 24 klubber rundt i byen. Her er noen av klubbene: Blå, Dattera til Hagen, Internasjonalen, John Dee, Last Train, Østkantens Bluesklubb på Herr Nilsen, Mir, Parkteatret, Pigalle, og Sukkerbiten ved operaen.._bb/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar