onsdag 24. august 2011

Østkanthelga: Kampenjazz til Hollendergata

JAZZ PÅ GRØN- LAND: Nå blir det Kampenjazz i Hollender- gata, i Nordic Black Theatres lokaler i Cafeteatret, på søndager.. 
Kampen-jazz til Grøn-land


Kampenjazz, som hittil har holdt til på Kampen Bistro på søndager, flytter nå til Grønland, til Cafeteateret i Hollendergt 8., hvor Nordic Black Theatre holder til. Men de fortsetter på søndagene.

Nordic Black Theatre sier de er kjempefornøyd med at Kampenjazz flytter inn der.
- Vi er helt sikre på at konsertene kommer til å være en stor suksess blant både publikum og artistene. Cafeteatret egner seg perfekt til konsertene, og søndagskonsertene er et kjempetilbud til nabolaget og byen. Vi gleder oss!, heter det fra den kanten.

Styreleder Jon-Kr. Johnsen i Kampenjazz sier avtalen med Nordic Black Theatre gir muligheten til å bruke et lokale som er som skreddersydd til framføring av ung og frisk nordisk kammerjazz av høy kvalitet. Flyttingen markeres med et høstprogram med noe av det ypperste nordisk jazz har å by på i dag, sier Johnsen:

Surman og Storaas

Høstsesongen åpnes med John Surman og Vigleik Storaas den 4. september. Utrolig nok er dette Surmans aller første konsert noen gang i Oslo under eget navn. John Surman, i dag bosatt i Bærum, har helt siden 1960-tallet vært en av de aller viktigste stemmene i britisk, europeisk og internasjonal moderne jazz.
I juni i år fikk han The Jazz Award for Lifetime Achievement av The Worshipful Company of Musicians i London, en musikerpris med svært høy prestisje i Storbritannia.

Stubø og kirkekonsert

En uke seinere slipper Kjersti Stubø sin nye plate, mens høstens kirkekonsert avholdes den 6. Oktober med ingen ringere enn Marilyn Crispell, i samarbeid med Gunhild Seims gruppe Time Jungle.
Sesongen avsluttes med en spennende ung dansk pianotrio, Winther/Illerhag/Mogensen, i samarbeid med vår egen Petter Wettre.
-BB/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar