onsdag 25. mai 2011

Østkanthelga: Nordic Black Theatre i Caféteatret

Nordic Black Theatre har flyttet fra Teaterbåten Innvik (som har flyttet til Nesodden) til Cafeteatret i Hollendergt 8, Grønland (rett overfor politi- stasjonen.) 
Dermed har Open Xpressions også flyttet til Caféteatret. Open Xpressions består av et forum, et knippe kunstnere og en åpen scene hvor alle kunstformer er velkommen og oppmuntret. Onsdag kl. 20.00.

Søndag klokka 18.00 er det visning på Caféteatret av forestillingen Hvor var du - en soloforestilling med Lucas Scott AndersenDennis, en flyktning fra Irak får sjansen til å leve et fredelig og godt liv i Norge.
Men finner fort ut at det ikke er like harmonisk som han drømte om. Det finnes en ny krig, et nytt slag, om tilhørighet og godkjennelse!
” Var et land i krig bedre enn en hverdag med mobbing?”


Cosmopolite, Vogts gate 64


Busi Ncube hører til blant det sørlige Afrikas mest spennende stemmer og er en profilert musiker i sitt hjemland Zimbabwe. Hun har delt scene med Miriam Makeba, Youssou n’Dour, Marie Boine og mange fler. 
Fredag kl. 21.00


Parkteatret, Olaf Ryes plass 11

Fredag klokka 21.00: Bygdin, Lovecult og Le Courbeau


Da 120 Days forsvant under radaren bestemte vingene i bandet Bygdin(bildet) seg for å hoppe inn i den digitale tidsalder. Arne S. Kvalvik og Kjetil Ovesen kjøpte hver sin Mac og begynte å recorde loops og samples med 120 Days arsenal av gamle synther, trommemaskiner, effektbokser og forskjellige støykilder. Hva du får fra denne fronten vil være forskjellig fra konsert til konsert, men en fellesnevner vil være at det er repeterende, støyete, suggererende, melodisk og dansevennlig.
Lovecult ble til høsten 2008 som et resultat av musikalsk rastløshet og langt fremskreden hybris - en kombinasjon som skulle vise seg å bli svært interessant. Bandet, som holder til i Bergen, står på skuldrene til giganter som The Velvet Underground, Spacemen 3 og New Order. Men ved å blande referanser fra fem ulike bandmedlemmer har Lovecult funnet sitt eget lydbilde.
Le Corbeau er et band som har definert sitt eget univers, et drømmeaktig sidespor med sporadisk kontakt med omverden.
Moth on the Headlight er Le Corbeau's tredje album og kort oppsummert inneholder den ni låter om hemmelige drifter, kornete dagdrømmer og om å bråvåkne fra et avmystifisert liv. 

Lørdag klokka 23.00: Summer Reggae Bashment.

Et av Skandinavias aller beste soundsystem, Jah Ark Manifest, stiller med toppa lag når de kommer for å løfte taket på Parkteatret. Med seg har de kremen av norsk reggae representert ved familiemedlemmene Admiral P, Nico D, Fire Red og Daniel Lion. Med sin miks av klassisk roots reggae, massive dancehall tunes og egne dubplates av... høy internasjonal klasse, ligger alt til rette for en massiv reggaekveld på Grünerløkka som du bør få med deg!

Søndag klokka 1930: Siluet.


 I 2009, etter ett år med intens låtskriving, startet vokalist Anja Eline Skybak- moen (bildet) soloprosjektet Siluet. Bandet spiller Anjas egne poplåter influert av soul og jazz, med en improviserende lekenhet som tar musikken i uventede retninger hver gang. Den tradisjonelle sangrollen utfordres, og Anjas rene, men rocka vokal, smelter inn sammen med resten av musikerne på en spennende måte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar