fredag 19. november 2010

Østkanthelga: Pär Lagerkvist på Black Box

Det var en gang noen døde som satt og snakket sammen i mørket, hvor visste de ikke, kanskje ingensteds, de satt og snakket for å få evigheten til å gå. Slik åpner den svenske forfatteren Pär Lagerkvists prosastykke Det eviga Leendet som vises på Black Box Teater i kveld, fredag 19.november. Onsdag var det urpremiere på den dramatiserte versjonen av historien, og Aftenpostens teateranmelder Therese Bjørneboe beskriver det som en usedvanlig sjarmerende forestilling. - De døde rister på hodet og åkker seg over de levendes hovmod og selvgodhet: De innbiller seg at det er dem alt avhenger av. Ja, det er nesten som å høre gamle beklage seg over dagens ungdom, slik gamle i alle generasjoner har gjort, skriver Bjørneboe. Regi: Fredrik Hannestad. Forestillingen vises også 24. og 28.november. (Foto: Verk Produksjoner)


Torshov-teatret, Vogts gate 64



Lørdag: Premiere på Herr Kolpert - Komilab nr. 1 av David Giesel- mann. Regi: Sophia Jupiter. Scenografi: Monica Nestvold. Om å kjede seg til døde. Et uvanlig middagsselskap. Med Mariann Hole (bildet), Jan Gunnar Røise og Thorbjørn Harr, de nye sjefene på Torshovteatret... 


Blå, Brenneriveien 9
Fredag klokka 21.00: Torgny Amdam
Lørdag klokka 22.00: Sunkissed: Dinky


Caféteatret, Hollendergata 8
Lørdag klokka 20.00: Stringswing-konsert med Per Einar Watle Trio


Dramatikkens Hus, Tøyenbekken 34
Lørdag klokka 15.00: Tidslaboratoriet av Ida Marie Vik

1 kommentar:

  1. Jeg vil anbefale Le_ meridian-finansieringstjenester til enhver som har behov for økonomisk hjelp, og de vil holde deg oppdatert på høye kataloger for ytterligere behov. Nok en gang vil jeg rose deg selv og dine ansatte for ekstraordinær service og kundeservice, da dette er en stor ressurs for ditt selskap og en hyggelig opplevelse for kunder som meg selv. Ønsker deg lykke til for fremtiden.Le meridianfinansieringstjeneste er den beste måten å få et enkelt lån, her er det e-post..lfdsloans@lemeridianfds.com Eller snakk med Mr Benjamin On WhatsApp Via_ + 1-989-394-3740 Takk Du for at du hjelper meg med lån igjen i mitt hjerte, jeg er evig takknemlig.

    SvarSlett