fredag 6. mars 2009

Østkanthelga 6.marsEPISENTER: På Blå er Buraka Som Systema (øverst)en pekepinn om at musikkens episenter er i ferd med å flytte seg fra London og New York til resten av verden. Og på Parkteatret er det utsolgt til den nye svenske stjerna, Anna Ternheim.


Blå
, Brenneriveien 9
Fredag klokka 2100: Buraka Som Sistema + TomTom Klubb. DJs Gaute Drevdal og Hele Fitta.
Buraka Som Sistema er ”the missing link” mellom baile funk, breakbeat, grime, B-more og strippe-klubb ghetto tech. BSS gir og en pekepinn på at musikkens episenter er iferd med å flytte seg fra New York og London til resten av verden. Hver nasjon har sin undergrunnssound og i Angola er det ”gjør-det-sjæl” tekno laget av ghetto ungdom. I løpet av de siste 5 åra er det blitt til Kuduro ( som betyr ”hard ass”) og det har spredd seg fra Angolas hovedstad Luonda, heter det på nettsiden til Blå.
Lørdag: Metronomy. Supp SJs
Lørdag: Klubb Juicy Pres.: Kid Capri. Residents: Patski Love og Chris Stallion

Parkteatret, Olaf Ryes plass 11
Fredag klokka 1800: Ungdommens Kulturmønstring
Lørdag klokka 2000: Anna Ternheim, utsolgt. Support Nina Kinert.
Anna Ternheim fikk to av årets svenske Grammy Awards, både Årets Kvinnelige Artist og Årets Album for sin nye plate "Leaving on a mayday", som da den kom i november gikk rett inn på den svenske albumlistas førsteplass.

Torshovteatret
, Vogts gate 64
Fredag klokka 1930 og lørdag klokka 1800: Knut Hamsuns Sult. Dramatisert av Jorinde Dröse.

Det Åpne Teater, Tøyenbekken 34
Lørdag klokka 1300 og 1500: Universet – eit musikkspel med animasjon. Av Grimfilm. Familieforestilling for publikum fra fem år.

Black Box, Marstrandgata 8
Fredag, lørdag og søndag klokka 1900: Jon Fosses Skuggar.
Resultatet er scenisk poesi, eksistensiell undring og en nærmest meditativ kontemplasjon – blandet med en litt henrykket forbløffelse.., skrev Dagbladet.

Cosmopolite, Vogts gate 64
Lørdag klokka 2100: Pupy Y Los Que Son Son
En av Kubas store pianister som ble berømt med Orquesta Revé, og senere som en av hovedfigurene og komponistene i Los Van Van. Denne gangen er han på turne med sitt eget 12 manns band. Dette blir kubansk stemning og musikk på sitt beste. Dj Mojito spiller før og etter konserten.

Dattera til Hagen
, Grønland 10
Fredag: Ladyfest DJ Donna Martin & DJ Hanakiri
Lørdag: Treasure Fingers (Fools Gold) +Bit

Kampen Bistro, Bøgata 21
Kampenjazz Søndag klokka 2000: Tangos Ballads & More

Finn mer i bloggarkivet nederst i høyre spalte

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar