søndag 1. april 2012

På hyttetur? Se Googles nye Oslo-kontor..

UTEDASS INNE: De 29 menneskene som jobber på Googles Oslo-kontor i Indeks-huset på Solli plass (bildet viser Oslo-kontorets utedass-innedass) hanker inn drøyt 40 millioner hver årlig, tilsvarende en drøy milliard for hele kontoret hvert år. På verdensbasis var Google-inntektene 50 milliarder i fjor.. (Foto: Håkon Jacobsen)


Google vinner kampen om annonsekronene, skriver Aftenposten..

Google Norge håver inn én milliard norske kroner årlig — i år vil det øke til 1,3 mrd. Spid er navnet på Schibsteds nye våpen i krigen mot søkemotor-giganten..

(Oppdatert 7.mars 2013 kl.11.00: Tiden du bruker på internet er verd milliarder. Google har funnet oppskriften som sier klikk, skriver Aftenposten. De 29 menneskene som jobber på Googles Oslo-kontor kunne i fjor håve inn 40 millioner kroner hver, eller én milliard til sammen for hele kontoret. I år vil det øke til 1,3 milliarder. På verdensbasis hadde Google i fjor en inntekt på 50 milliarder kroner, fordelt på 54.ooo ansatte i mer enn 40 land. Børskursen er nesten tidoblet siden børnoteringen i 2004. Google vinner kampen om annonsekronene, skriver papiravisa.  Spid(Schibsted payment id) heter det som skal hjelpe mediekonsernet med å vinne kampen om annonsekronene. Saken er foreløpig ikke lagt ut digitalt. Det kan jo bety at du blir nødt til å kjøpe avisa..? Nedenfor kan du lese vår notis her på bloggen, sakset fra Teknisk Ukeblad 1.april i fjor:)

Her er innendørs-utedassen til Googles nye Oslo-kontor i fjonge Indeks-huset på Solli Plass, beste Oslo Vest. Ved siden av innendørs-utedassen er en vedbod, slik Teknisk Ukeblad viser oss i sitt siste nummer. Se Googles tøffe Oslo-kontor, lyder tittelen i ukebladet.. Det kan selvfølgelig være en aprilspøk, men Googles norges-sjef Jan Grønbech har argumentasjonen klar: Google er en åpen og internasjonal bedrift. Sitter det en japaner her i morgen, skal han ikke være i tvil om hvor han er.. Det norske temaet går igjen i hele lokalet, forsikrer Teknisk Ukeblads reporter. Svære bilder fungerer som tapet med skoger, fjell og fossefall. Det er kanskje ikke så mange bedrifter som oppfordrer til å ta bilde av dassen, men denne synes jeg er ganske kul, sier Grønbech. 
Jo, det må opplagt være en aprilspøk..
_bb/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar