fredag 9. mars 2012

Black Box med orgastisk lærestykke

ORGASTISK: Skuespiller Ine Willmann fronter det såkalt orgastiske lærestykket som har premiere på Black Box Teater til helga, med premiere fredag.. (Foto: Markus Li Stensrud)


Lykkelig til mine dagers ende..


Oppdatert onsdag 6.juni: Ekstra-forestillinger lørdag og søndag 9. og 10.juni..


Et orgastisk lærestykke fra den markeds-libidinøse skogen, som det heter i forhåndsomtalen fra Black Box Teater..


Når jeg står opp fra de døde skal jeg dra til reve-enkas hus og vise frierne hennes hva jeg kan, og mens jeg rir på bamsen og lysker gråtass mellom beina og hurra hei og hopp tar de tre små harene etter tur, slikker reven pelsen og dypper svansen i fløte, og sesam, sesam, med svansen i været, blir det trekant og firkant og firkant og trekant i den vesle stua, femkant og sekskant og sjukant og uten kant, bakfra og forfra og bakfra igjen, med reven og bamsen og bakermester harepus, opp etter ovnen og ned etter ovnsrøret, utstrakt på langbordet og langstrakt på fellen, med rånen og purka og gassen og gakkgakken, med bena bak hodet og hodet i pipa, på fire i køya med søya og røya, på to mot karmen i varmen og larmen, i uthuset, på låven, i stallen og alkoven, i spagat fra mønet, i svelget på en høne, på magen i mysost, på ryggen i rømme, med pølse og lefse og skinke mot skinka, opp ned i gryta og bak fram i grauten, med sleiven i baken og baken i kaken..
Slik låter det i forhåndsomtalen til et nytt norsk dramatisk verk med tittelen Lykkelig til mine dagers ende som skal vises på Black Box Teater neste helg, med premiere fredag 16.mars. Konsept og realisering: Ine Wilmann & Sara Li Stensrud. Tekst og skumgummi: Sara Li Stensrud. Skuespill: Ine Wilmann. Støttet av: Norsk  kulturråd og Dramatikkens hus. Co-produksjon: Dramatikkens hus.
_bb/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar