torsdag 29. september 2011

Lambdaknekk på Rådhuset

På sin plass med et lite Yippiiee?!


Rådhuset fikk seg en skikkelig knekk av Lambda-saken, da Fremskrittspartiet plutselig fant det for godt å trekke seg ut av byrådssamarbeidet med Høyre etter valget. Men at det skulle gå fysisk ut over Rådhusbygningen, så til de grader at den skulle få en knekk helt i stil med den fjollete Lambda-knekken til arkitekt Juan Herreros, det hadde vi ikke forestilt oss. 
Wenche Martina Wangen fra Facebook-gruppa Tilhengere av Riksantikvarens innsigelser i Bjørvika kom over dette bildet, og rykket det inn på sin Facebook-side, med et lite forsiktig ha-ha.. I bildekanten ser vi at vår gamle Dagblad-kollega Pål Hansen har hatt en finger med i spillet, siden det er han som siden 1975 står bak signaturen Ukrut.no. Takk, Pål.
Når det gjelder Wenche Wangen og Tilhengere av osv. kan man ellers være fristet til å si at knekken må være som en liten jubelknekk å betrakte, siden bruddet mellom de to høyre-partiene i bystyret kan bety at Lambda-knekken nå kan være på vei ut av norsk kulturliv for alltid. Da var Kongsbergknekken en mye større suksess i sin tid..
Et lite yippieeeiii! burde kanskje være på sin plass?
-bb/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar