lørdag 22. januar 2011

Rieber-Mohn: La Munch bli på Tøyen!

VALGKAMP: Aps ordførerkandidat Liebe Rieber-Mohn går inn for at Munch-museet skal forbli på Tøyen. Her sammen med partikolleger, bydelsutvalgsleder Hans Christian Lillehagen og stortingsrepresentant Håkon Haugli på Tøyensenteret samme uke.. (Faksimile: Østkantavisa)

Klassekampen støtter Aps
ordførerkandidat i Munch-saken

Arbeiderpartiets byrådslederkandidat i Oslo, Libe Rieber-Mohn, gikk i avisa Klassekampen denne uka inn for å la Munch-museet forbli på Tøyen i et nytt og oppgradert bygg. Det vil samtidig løse alle flokene som har oppstått rundt Munch-museet i Bjørvika, mente hun. Avisa støtter henne på lederplass og mener:
- Hvorfor gjøre denne saken så vanskelig, når kommunen eier en fabelaktig tomt på Tøyen, med alle muligheter for et nytt, stort og godt museum, spør Rieber-Mohn, som vil gjøre saken til en valgkampsak for Ap i hovedstaden.
- Rieber-Mohn har selvfølgelig helt rett. Ideen om å flytte Munch-museet fra Tøyen inngår i den storslagne, men likevel misforståtte ambisjonen om å flytte alle hovedstadens kulturbygg til Oslos nye Houston-liknende «waterfront», heter det i lederartikkelen.. 
-bb/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar