tirsdag 20. januar 2009

Østkantfilm: Marias valg


ØSTKANTFILM: Dokumentarfilmen Marias valg - vist på TV2 for 300.000 seere.. (Bilde fra filmen: Bjørn Bratten)

Marias valg på bloggen..

(Oppdatert 21.juli 2012: Barne-TV-serien Amandas Mexico går på NRK Super mandager klokka 1825 nå i juli 2012..) 
Dokumentarfilmen Marias valg, om 21 år gamle Maria som møter norske Karl-Albert på stranda hjemme i Brasil og reiser til Norge med ham, ble vist på TV2 tre ganger i år for tilsammen ca. 300.000 seere. Vi viser et kort videoglimt fra filmen her på bloggen.
Filmen Marias valg er laget av Tøyen-beboerne Terese og Bjørn Bratten, som også laget barne-tv-serien Amandas Mexico, vist på NRK og SVT for et par år siden, og som nå kommer tilbake med ikke mindre enn åtte visninger over de neste fire år på NRK Super.
Amandas Mexico er laget i sju sju minutter lange episoder, altså en historie på til sammen snaut femti minutter om Tøyen-jenta Amanda(6) som reiser til Mexico sammen med mamma og bestefar og får lov å passe de små skilpaddebarna i skilpaddeparken på stranda i Mazunte, som er indiansk for de som passer på skilpaddene..
Såvidt vi forstår vurderer TV2 å vise Marias valg på sin nye on demand-kanal, Sumo. Vi har riktignok foreløpig ikke fått noen forespørsler, men de har brukt bildet fra Marias valg flere ganger til å lage reklame for denne nye kanalen, samtidig som de gjør det klart at de ikke har rettighetene nå. Ellers vurderer vi å selge filmen en gros her fra bloggen, dersom det kommer nok forespørsler. Skriv til vår mailadresse: bjornbratten@mac.com.


5 kommentarer:

 1. Spennende! Fungerer jo kjempefint å se videoklippet på bloggen. Nå venter vi bare på å få se filmen på svensk tv også:-)

  SvarSlett
 2. Endelig! Gratulerer Bjørn og Terese. Vou ficar com saudades do Brasil...

  SvarSlett
 3. Jeg haver en følelse af, at dette kan blive storartet!

  SvarSlett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 5. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett