mandag 27. oktober 2008

Trylledrikken på Soria under Moria

KLART OG TYDELIG: Se plakaten for spilletider..:


Gøyalt teater for barnD
en tyske forfatteren Michael Ende er en anerkjent mester av magiske historier for barn og ungdom, og kanskje mest kjent for Den uendelige historien som både ble en internasjonal storfilm og hvor temamusikken ble en internasjonal hit.
Nå har Torshovteatrets biscene Soria under Moria tatt fatt i en annen av bøkene hans, Trylledrikken fra 1989, som handler om Trollmannen Beelzebub Vettvilling og hans tante, pengeheksen Tyrannja Vampyr.
Forestillingen hadde premiere sist lørdag og Aftenpostens teateranmelder Elisabeth Rygg som har sett forestillingen mener at teatret har et godt grep om historien, selv om forestillingen ikke er uten svakheter. Men det er likevel blitt gøyalt teater for barn fra fem år og oppover, mener avisa.
For oss som setter vår ære i å forsøke å holde folk på østkanten informert om hvor kulturen kan finnes, var det imidlertid ikke lett å finne ut når forestillingen spilles. Vi har ikke lyktes i å finne noen spilleplan for Trylledrikken hverken på teaterannonsen i avisene, under Nationaltheatret eller Torshovteatret, eller på Nationaltheatrets eller Torshovteatrets nettsider.
På biscenens egen nettside, som det tok oss litt tid å lete fram, nemlig www.soriaundermoria.no, fant vi omsider at forestillingen spilles hver helg framover til midten av desember. Men når på dagen den spilles, og på hvilke helgedager, fremgikk heller ikke der. Men så, når vi nå endelig har rykket inn plakaten til forestillingen her på bloggen, sogar i et ordentlig stort format, fremgår det jo der!
Det var jo heldig, også for Østkantlivs lesere. Så da er det bare for oss å si: Se plakaten her på bloggen for spilletider!..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar