tirsdag 12. august 2008

Glimt fra østkanten

Vår korrespondent på Bøler melder fra sin plass i ellevte etasje at en skjære kom flyende ut av dørene på brødbilen foran Mega-butikken i går. Man trenger bare å gå ut på altanen for å oppdage de utroligste hendelser, skriver vår korrespondent i de fjerne områder mot storskogen i øst. Historien forteller ikke noe hvor mange loff skjæra hadde satt til livs mens brødmannen var i butikken.
..korr

J
on Gotteberg går over sommeren inn i stillingen som daglig leder på Parkteatret Scene. Valget har stått mellom flere sterke kandidater, men falt til slutt på Jon Gotteberg, booking- og arrangementsansvarlig i Det Norske Studentersamfunn. Gotteberg har en bachelor i kulturarbeid ved Høyskolen i Telemark og startet sin bookingkarriere ved Kroa i Bø. (Parkteatret)

I løpet av første halvdel av 2009 åpner to verneverdige og standsmessige rektorboliger som begge er blitt bygget om til barnehager i Oslo øst. Den gamle og ærverdige rektorboligen ved Sofienbergparken skal rehabiliteres og bygges om og gi plass, i løpet av neste vår og sommer, til rundt 60 barn. Samtidig planlegges ombyggingen av den tidligere rektorboligen til Rosenhoff skole for å gi plass til 54 barn. (Oslo Kommune)

P
engeproblemer kan føre til at husdyrgården på Ekeberg blir nedlagt neste år. Gården mangler 15 millioner kroner til ombygging og nødvendig oppussing. Leder for bydelsutvalget på Nordstrand, Sigbjørn Odden, håper på en løsning. - Det ville vært veldig trist om ikke dette tilbudet kan bli videreført. Husdyrgården har jo vært der så lenge jeg har levd mine godt over førti år og har hele tiden vært et viktig tilbud til bydelens barn, sier han til NRK Østlandssendingen.

Årets Øyafestival er det mest knirkefrie arrangementet vi har gjennomført, sier pressesjef Jonas Prangerød til Østkantavisa. Hele 60000 publikummere var innom i løpet av de fire dagene, og det er rekord. Politiet kan også melde om en rolig festival.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar