mandag 17. desember 2012

Juleglimt fra Østkantliv:

(Tegning: Hans Normann Dahl)

Alle gode krefters jul

Vi ønsker god jul og godt nytt år til Østkantlivs tallrike lesere med vår årlige julehilsen: Hans Normann Dahls profetiske tegning av Lambda som akvarium. For et drøyt år siden senket Fremskrittspartiet byrådets drøm om den sjarmløse Lambda-klossen som framtidas Munch-museum i Bjørvika. Noen klarer fortsatt ikke å rive seg løs fra den forestillingen. 
La oss tro at det nye året kan gi resten av oss vissheten om at alle gode krefter kan sikre et fint fiskehus i Bjørvika — og et velegnet utbygd og organisatorisk styrket Munch-museum i Tøyenparken. Siden politikerne ikke synes å kunne få det til kan vel en eller annen ta en prat med julenissen.!?
Samtidig har samferdselsbyråd Ola Elvestuen  bekreftet at bystyret har vedtatt Oslo-budsjettet for neste år, inkludert posten på 15 millioner til torg og møteplasser, som Elvestuen tidligere i høst mente var høyst aktuell som et bidrag til utviklingsprojektet for Tøyen Torg
Byutviklingsbyråd Bård Folke Fredriksen returnerer imidlertid ikke telefonene fra Østkantlivs reporter, og gårdeiernes representant Anne-Lise Øien har heller ikke lyktes i å få noen bekreftelse på dette nå i denne søte juletid.
I mellomtiden altså: God Jul. Og godt nytt år..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar