lørdag 18. desember 2010

Østkanthelga: Tosca med stjerneskudd

En Tosca til å dø for

Det sies at hun har en stemme en dronning verdig. Fra søndag synger Maria Guleghina(bildet) tittelrollen i Tosca på Hovedscenen i Operaen, melder operaen i en pressemelding.

New York Times har omtalt henne som verdens ledende Tosca, og i 2009 ble hun tildelt Puccini-prisen for sine ekstraordinære tolkninger av Puccinis repertoar.
Tirsdag og torsdag i romjula  synger hun tittelrollen som Tosca.

Maria Guleghina blir ofte beskrevet som Askepott fra Russland. Hun gjester jevnlig operascener som Metropolitan, Covent Garden, La Scala og Wiener Staatsoper, og har sunget med sangere som Luciano Pavarotti, Plácido Domingo, José Cura og Thomas Hampson.

På Hovedscenen i Operaen møter hun barytonen Greer Grimsley i rollen som Scarpia. Det er hans debut i Nasjonaloperaen, etter at han nylig gjorde framtredende roller ved operahuset i Köln og Metropolitan i New York.

Forestillingen i operasjef Paul Currans regi hadde première 26. august i år, med musikksjef John Helmer Fiore som dirigent. Canadian Opera Company er co-produsent og forestillingen ble først satt opp i Toronto i 2008.


Cosmopolite, Vogts gate 64Trenger du asyl og beskyttelse mot den endeløse autostrada av strømlinjeklingende julekonserter?
Fortvil ikke!!!

La The Source være din hyrde som leder deg opp Vogts gate til du ser den vakre kuppelen til Soria Moria. Inne i denne prangende pantheon funkler en klingende galakse av julestjerner til din ære!
Atter en gang, og for 16. året på rad er det igjen duket for The Source: of Christmas.


Caféteatret, Hollendergata 8Nordic Black Theatre overtar!
Cafeteatret markerer avslutningen på en epoke i sin historie med å invitere til åpent hus i dag lørdag 18.desember klokka 18.00. Huset er solgt og vi ønsker å takke for oss.
Vi serverer god drikke og snacks, og baren er åpen. 
Om du har vært en trofast gjest, bare har vært her et par ganger, eller aldri rakk å komme:
Dere er alle hjertelig velkomne! Kanskje Barokkanerne overrasker med noe fra scenen, og hvem vet hva som kan hende ...

Etter 4 ½ år får Cafeteatret nye eiere. I januar overtar Nordic Black Theatre. De vil drive stedet under samme navn og logo, mye vil være som før, og for eksempel vil Barokkanerne fortsatt ha sine konserter på huset. I tillegg vil de produsere sine egne teaterforestillinger og mye mer.

3 kommentarer:

 1. Good day! This is my first comment here so I just wanted to give a quick shout out and
  say I genuinely enjoy reading your blog
  posts. Can you suggest any other blogs/websites/forums that cover the same
  topics? Thanks for your time!

  Here is my site venapro prices

  SvarSlett
 2. We're a group of volunteers and starting a new scheme in our community. Your web site offered us with valuable info to work on. You've done
  an impressive job and our entire community will be thankful to you.


  Here is my web blog - virility ex facts

  SvarSlett
 3. If you desire to improve your familiarity only keep visiting this site and be updated with the latest news update
  posted here.

  My weblog: male enhancement clinic

  SvarSlett