torsdag 19. mars 2009

Vrangviksposten Nr. 14, årgang 2


KANON: Nå kan friluftssjef Skautraskerud sette snøkanonen i garasjen.. (Ill.: Redaksjonssekretær Streufert)GRESSET GROR PÅ
KUNSTGRESSBANEN!

Som alle vet, ble kunstgressbanen i Vrangvik åpnet med ikke så rent lite festivitas i fjor, og nå kan vi glede oss til fotballkampene utover sesongen. Det er redaksjonssekretær Streufert som tar seg av sporten, men han er for tiden i pappaperm, har han skrevet på en lapp som han la igjen på pulten før helgen.
D
a jeg ringte ham og konfronterte ham med at han så vidt jeg visste slett ikke hadde noe barn, svarte han ganske nesevist tilbake at dette var som forskudd å regne, og at han slett ikke var i stand til å få barn uten tilstrekkelig fritid til selve unnfangelsen. Det er ikke så enkelt å gjøre kvinner gravide når de benytter seg av alle midler til å forhindre det, sa han, og derfor er dette en mer tidkrevende prosess enn en redaktør kan fatte.
Streufert, som altså er sportsreporter ved siden av å være redaksjonssekretær, skulle reist opp til kunstgressbanen for å fotografere gresset som altså har begynt å gro kraftig på grunn av mildværet og solskinnet de siste dagene. Siden han er borte, må vi i stedet be våre lesere ta en tur dit bort selv for ved selvsyn å konstatere hvor langt våren har kommet på vår arena.
Vi kunne også ha ringt byggekomiteens formann Gudmund Kjellsen (H), men det er i grunnen Streuferts oppgave. Bane- og friluftssjef Skautraskerud har dratt på hytta i helgen og slått av mobiltelefonen, men det viktigste er jo å få opplyst at våren er i anmarsj. Til mandag må han i alle fall fram med gressklipperen. Fra arkivet har vi hentet fram bildet av ham da han var ute med snøkanonen. Den kan han sette inn i garasjen nå.

Vrangviksposten er et organ for Vrangvik og nærmeste omegn

Redaktør: Hermod Strudel

Redaksjonssekretær: Carstein Streufert

Finn mer i bloggarkivet nederst i høyre spalte

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar