søndag 16. november 2008

Glimt fra østkanten

Falt fra stige

En mann i 30-årene falt søndag formiddag ned fra en stige i Oslo sentrum, melder Østlandssendingen. Han har trolig brukket begge beina i fallet. Ulykken skjedde i Platous gate på Grønland like før klokka halv ti i morges. Mannen er kjørt til Aker sykehus.
- Jeg vet ikke hva han har holdt på med i denne stigen, forteller operasjonsleder Britt Børve ved Oslo politikammer til NRK. En politipatrulje har vært på stedet, og hendelsen vil bli etterforsket, opplyser politiet.


Kjøkkenbrann

Et branntilløp fra et restaurantkjøkken i Bernt Ankersgate skapte kraftig røykutvikling lørdag morgen, melder Østlandssendingen. Ifølge Oslo brann- og redningsetat begynte det å brenne i et kjøkken i andre etasje. Det brant en stund i det utvendige ventilasjonsanlegget i bygningen, men eieren skal selv ha fått slukket brannen på kjøkkenet før brannvesenet kom på stedet. - Det var kraftig røykutvikling på stedet, noe som førte til mange telefoner fra bekymrede forbipasserende, opplyser brannvesenet. Det er ikke meldt om noen personskader i brannen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar