tirsdag 7. oktober 2008

Tøyenbadet - ikke helt på stell
NYÅPNET: Tøyenbadet ligger der på Ola Narr, fint og nyoppusset, men i døra får du beskjed om begrenset åpningstid og mange mangler. Og kafeteriaen er fortsatt ikke helt klar. (Alle fotos: Bjørn Bratten)

- Kan ikke si
når alt er klart

D
et ligger der fint og kneiser under Ola Narr, og alle de stygge gjerdene og anleggsbrakkene er borte. Men det er synd å si at Tøyenbadet er fiks ferdig og klar til å ta imot besøkende, selv om det altså åpnet 1.oktober.
Det som møter deg i døra når du kommer for å bade er plakater som informerer deg om tingenes tilstand, for eksempel at badet er stengt når du kommer for å bade litt utpå formiddagen. For mellom klokka 0900 og klokka 1400 på hverdagene er badet stengt.. Riktignok åpner det allerede klokka 0700 som det alltid har gjort, men når det allerede stenger igjen klokka 0900 så blir det jo litt snaut for oss som ikke innehar verdensrekorden i brystsvømming..
Samtidig er det litt plagsomt at betalingsterminalen ikke fungerer foreløpig, du må altså ha med kontanter, det advares dessuten om at det er problemer med å opprettholde riktig temperatur i badstuene, varmtvannet i dusjene er ustabilt, og inntil videre vil det ikke være tilgang til badet fra treningssenteret Nautilus som åpner 1.november.
Direktør i idrettsetaten Anne Farseth sier til Østkantliv at det ikke er mulig å si noe nå om hvor lenge dette kan vare.
- Er det snakk om uker eller måneder?
- Nei, jeg håper da ikke det, men som sagt, det er umulig for meg å si noe mer presist om hvor lang tid dette kan ta i dag.
Når det gjelder åpningstidene håper hun at det skal la seg gjøre etter hvert å holde åpent også noen formiddagstimer, men foreløpig er hun veldig forøyd med at morgenbaderne har fått sitt tilbud.
- Og kafeteriaen?
- Ja, den kommer i gang med det aller første. Men foreløpig er det bare snakk om en automatkafeteria.
..bb

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar