fredag 26. september 2008

Husk kulturnatta!

I kveld er det kulturnatt i Oslo indre øst. Her er noen av innslagene du må få med deg: Det blir vist filmer fra opera- og ballettvirksomhet prosjektert utendørs på selve operabygningen i Bjørvika. På Nordic Black Theatre ombord i M/S Innvik rett over bukta for operaen blir det Konsert Multi Kulti, presentert av NBT og Samspill, Abuwa Edema Band - Afrobeat Shakedown.

S
niktitt på nye Schous kulturbryggeri. Bollywoodfest i Biermans gate 2. Forestillingen "Det spøker på østkanten" på Den norske balletthøgskolen. Skøytedisco på Jordal. Teatersport for barn, ungdom og voksne i Vålerenga kirke.

I Spikersuppa blir det show og moro i Frelsesarmeens regi og på Rådhusplassen blir det fyrverkeri klokka fem på elleve i kveld, og med litt flaks kan jo det ses her fra østkanten..

O
g så ønsker Friends Fair Trade velkommen til kulturnatt med rettferdig rom&cola og rettferdig bar i forgården til Prindsen i Storgata, med artister, teater, dans, klovneshow og moteoppvisning, og moroa starter allerede klokka 1700.
..bb

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar