søndag 31. august 2008

Glimt fra østkanten(Foto: Bjørn Bratten)


S
V-gruppeleder i bystyret, Knut Even Lindsjørn, leverte fredag et privat forslag til bystyret om at det lages en plan for oppgradering av både Tøyen-senteret, Tøyen kulturpark og området rundt Munch-museet. - Premissene er nå lagt for flytting av Munch-museet. Nå må vi planlegge hva som kan komme på Tøyen når Munch flytter ut, sier Lindsjørn til Østkantavisa.

B
yrådet vedtok denne uka et forslag fra byrådsleder Erling Lae om å leie inn uniformerte vektere for å trygge nabolaget på nedre Grünerløkka. - Vi kan ikke bare sitte og se på at omsetningen av narkotika ødelegger et helt bomiljø, sier Lae. (Østkantavisa)

Torsdag 11.september er det klart for kveldsvandring i lyset fra fakler langs Alna-elva. Tusenvis av fakler vil lyse opp veier og stier og i Kværnerbyen møter du alt fra spådamer til kor, melder Østbyen. En drøy uke etter er det Akerselvas tur med vandring, den 25.september, som er høstjevndøgn. Du kan risikere å møte sirkusartister, flammeslukere, tryllekunstnere, dansere, sangere og musikere.

Nabolaget ved Carl Berners plass må belage seg på betydelig støy om nettene fremover. Fram til 19.september skal det bankes stålplater fire meter ned i grunnen for å gi en sikker byggegrop for dem som skal arbeide med en kanal for vann og avløp i bakken under plassen. Vegvesenet lover imidlertid at helgene blir rolige. Dispensasjon er innhentet fra Helse- og velferdsetaten i kommunen, melder Østkantavisa.

Neste søndag, 7.september, er det klart for sesongåpning for Kampenjazz på Kampen Bistro i Bøgata. Petter Wettre, Paolo Vinaccia og Kim Johannesen spiller sammen for første gang, noe arrangørene anser for å være et privilegium. Søndagen etter er det klart for Lars Andreas Haug Quintet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar